• BIST 9708.23
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • Tunceli 27 °C

Başkan Maçoğlu ile temasta bulunan 4 ilçe belediye başkanı karantinaya alındı

Başkan Maçoğlu ile temasta bulunan 4 ilçe belediye başkanı karantinaya alındı
Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından temasta olduğu 4 ilçenin belediye başkanı da karantinaya alındı.

Belediye Başkanı Fatih Maçoğu’nun koronovirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Ovacık, Pülümür, Pertek ve Hozat Belediye Başkanları evlerinde karantinaya alındı.

Tunceli Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Maçoğlu’nun temasta olduğu kişilerin tespit edilmesi için  İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Başkan Maçoğlu ile toplantıya katılan ve bir etkinlikte bir araya geldiği tespit edilen Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan ve Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik evlerinde karantinaya alındığı öğrenildi.

Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun durumu ile ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü, “22 Haziran 2019 tarihinde Tunceli Devlet Hastanesine öksürük ve halsizlik şikayeti ile başvuran Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu CoVID-19 PCR testinin pozitif çıkması nedeniyle hastanemize yatışı yapılmış olup, gerekli tedavisi başlanmıştır. Hastamızın genel durumu iyi olup, bilim Kurulumuzun önerileri doğrultusunda Covid servisinde izlemi ve tedavisi devam etmektedir. İl Sağlık Müdürlüğü Filyasyon ekipleri temaslı tespiti için gerekli çalışmaları tamamlamış, karantina önlemleri alınmıştır. Hastamızın tedavi sürecinde sağlık durumu ile ilgili günlük bilgiler Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır”ifadelerine yer verdi.

Maçoğlu’nun koronovirüs testinin pozitif çıkmasının ardından iki belediye başkan yardımcısı ile başkanlık katında çalışan personel de evlerinde karantinaya alınmıştı. Belediyeye giriş çıkışların ise kısa süreliğine durdurulduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim