(İHA) - Navigasyonun yanlış güzergah tarif etmesi üzerine farklı yola sapan sürücü ve arkadaşları sabahın erken saatlerinde mahsur kalarak yardım beklemeye başladı. Durumu 112'ye bildiren mahsur kalan vatandaşların yardımına ise AFAD ekipleri yetişti. Mahsur kalanlara yardımcı olan AFAD ekiplerince araç kontrollü bir şekilde Bayburt merkeze getirildi. Vatandaşlar, buradan Rize istikametine gitmek üzere yola koyuldular.
Yoğun sis ve buzlanma nedeniyle mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

Elazığ'dan Rize istikametine giden 4 kişi yoğun sis ve buzlanma nedeni ile Dumlu köyünde mahsur kaldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
MUNZUR A.Ş’DEN AVUKAT YILDIRIM’A TEHDİT İDDİASI!Türkiye Barolar Birliği (TBB) Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu üyesi Avukat Barış Yıldırım, Munzur A.Ş.nin CEO’su tarafından tehdit edildiği iddia edildi.
3000 rakımlı Bağır Dağı’nda yaylacılık: İşimiz zor ama ekmek parası için çalışıyoruzHer kesimden herkesin çeşitli sorunlarla uğraştığı bir yerdir Dersim.
Şaroğlu: Alınan karar Tunceli açısından çok faydalı ve doğru, sevinçle karşılıyorumÖnceki dönem CHP Dersim Milletvekili Polat Şaroğlu, Munzur ve Pülümür Vadilerinin ‘kesin korunacak hassas alan’ ilan edilmesiyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararını, faydalı ve doğru olarak nitelendirdi.
Çekirgeler, karayolunu kapladıHozat İlçesine bağlı bir köyde karayolunu kaplayan çekirge sürüsü görüntülendi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim

































