Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sonel'e Pülümür ilçesi ziyaretinde Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ve İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen eşlik etti.
Pülümür Kaymakamlığını ziyaret eden Sonel, Kaymakam Ömer Faruk Fidan'dan ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.
Pülümür Adliyesi'nde görevli hakim ve savcıları ziyaret eden Sonel, bu kişilere görevlerinde başarılar dileyip İlçe Emniyet Amirliğine geçti.
Sonel, burada polis özel harekat memurlarıyla buluşup sohbet ettikten sonra İlçe Jandarma Komutanlığında jandarma özel harekat mensuplarıyla öğlen yemeği yedi.
İlçede esnafı ziyaret edip alış veriş yapan Sonel, esnafın ve vatandaşların sorunlarını da dinledi.Sonel, ziyarette karşılaşıp yakından ilgilendiği çocuklara da hediyeler armağan etti.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Sonel, şunları kaydetti:
"Pülümür ilçemizde yöre insanımızla bir araya geldik. Çocuğundan yaşlısına devletimizin merhametini ve sıcaklığını her kesime göstermeye devam ediyoruz. Bizler, ilgili tüm kurumlarımızla omuz omuza vererek, dayanışma içerisinde vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz. Misafirperverliklerinden dolayı kaymamamız nezdinde yöre halkımıza teşekkür ederiz."
Vali Sonel, Pülümür ilçesini ziyaret etti

Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Pülümür ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























