Vali Osman Kaymak, yayınladığı mesajda şunları söyledi:
“ Bir yılı daha acı ve tatlı yaşanmışlıkları ile geride bırakırken, yeni umutlarla yeni bir yılı karşılamaktayız. Her yeni yıl, beraberinde yeni beklentileri de getirmektedir.
2014 yılı içerisinde; Tunceli’de mevcut kaynak ve imkânlar kullanılarak kamu hizmetlerinin halkımıza en iyi biçimde sunulmasına çalışılmıştır. Yeni yılda, farklılıkların bizim için bir zenginlik kaynağı olduğunu bilerek; yüzyıllarca bu topraklarda süre gelen farklı ses ve görüşlerin varlığını sürdürdüğü, inancı ve felsefesi ne olursa olsun kimseyi ötekileştirmeden sevgi, barış ve kardeşliğin korunması, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyor;
Yeni yılda da, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimlerinin birlikte el ele vererek İlimizin gelişmesi ve refahı için, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmasını sağlayacak çalışmalar yapmak önceliğimiz olacaktır.
Bu düşüncelerle, Yeni yılın tüm insanlığa, Ülkemize ve İlimize, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimle, Tüm vatandaşlarımın yeni yılını kutluyorum” dedi.