• BIST 9173.12
  • Altın 4044.277
  • Dolar 38.5511
  • Euro 43.7786
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • Tunceli 14 °C

Vali Kaymak, Dersim Kent Müzesi inşaatını denetledi

Vali Kaymak, Dersim Kent Müzesi inşaatını denetledi
Vali Osman Kaymak, inşaat çalışmaları devam eden Dersim Kent Müzesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Serdar Arslantaş ve yüklenici firma yetkililerinin de bulunduğu ziyarette Vali Osman Kaymak ilk olarak müze alanını gezerek incelemelerde bulundu.Vali Kaymak,yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Yüklenici firma yetkililerinin verdiği bilgiye göre projenin bitiş tarihinin büyük bir aksilik olmaması halinde  30 Ekim 2016 projenin bitirilerek teslim edileceği belirtildi. İhale bedeli 11.299.721 TL olan  ve %70 bitirilen projenin kaba inşaat işlerinin bitirilerek  detay çalışmalarına geçildiği, elektrik tesisatı, asma tavan, ince işçilik ve çevre düzenlemesi gibi çalışmaların da sürdüğü belirtildi.

Vali  Osman Kaymak  inceleme sonrası yaptığı açıklamada, Dersim Kent Müzesi inşaatının son hız devam ettiğini, kaba inşaatın bittiğini ve detay çalışmaların başladığını ve en kısa zamanda projenin bitirilerek hayata geçirileceğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim