Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, kurum ziyaretleri kapsamında Defterdarlık Birimlerini, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Kurumları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Güner, kurumda yürütülen iş ve işlemler hakkında Defterdar Ömer Faruk Önel ve kurum müdürlerinden brifing aldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Nüfus Müdürlüğündeki vatandaşlarla kısa bir süre sohbet edip sorunlarını dinleyen Güner, kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlayan personele teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.
Vali Güner kurum ziyaretlerine devam ediyor

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, kurum ziyaretleri kapsamında Defterdarlık Birimlerini, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim/Tunceli’nin Tarihi ve Arkeolojisi Paneli 29 Kasım’da GerçekleşiyorDersim’in arkeolojik ve tarihsel mirası, 29 Kasım 2025’te düzenlenecek kapsamlı bir panel ve sergi ile ele alınacak.
Tunceli Müzesi’nde Çifte Etkinlik: Kadınların İçsel Yolculuğu ve Göçün Türküsü BuluşuyorTunceli Müzesi, 28 Kasım 2025’te hem genç bir sanatçının kişisel sergisine hem de gurbetin izlerini taşıyan özel bir müzik programına ev sahipliği yapacak.
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























