Tunceli'de çatılarda biriken kar kütleleri ve saçaklardan sarkan buzlar tehlike saçıyor.
Çatıdan düşen kar kütlesi bir aracı kullanılamaz hale getirdi. Tunceli'de kar yağışının sona ermesi ile Özel İdaresi karla mücadele ekipleri kapalı köy yollarında çalışmalarını sürdürürken, Karayolları 86. Şube ekipleri de şehirlerarası yollarda çığ temizleme ve yol genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehir merkezinde saçak önlerinde ve caddelerde biriken karlar ise kepçelerle kamyonlara doldurularak şehir dışına taşınıyor. Ancak çatılarda biriken kar kütleleri ve saçaklardan sarkan buzlar tehlikeye yol açıyor. Akşam saatlerinde Moğultay Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde yol kenarında park halinde bulunan bir pikabın üzerine düşen kar kütlesi aracı kullanılamaz hale getirdi. Mahalle sakinleri, itfaiye aracı yardımıyla saçaklardaki buz kitlelerinin kırılmasını istediler.
Tunceli'de Saçaklardan Sarkan Buzlar Tehlike Saçıyor

Tunceli'de çatılarda biriken kar kütleleri ve saçaklardan sarkan buzlar tehlike saçıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























