Tunceli Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, yaz tatiline girilmesi dolayısıyla tüm okullarda bakım onarım çalışmaları yapıldığını bildirdi. Yurdakul, yaptığı açıklamada, il genelinde 79 adet çeşitli eğitim kurumuyla eğitim hizmetlerinin yürütüldüğünü anımsattı. Tunceli'nin bina ve derslik sayıları itibariyle çok iyi bir noktada olduğunu ifade eden Yurdakul, "İlimizin planlama dahilinde ihtiyaç görülen yerleşim yerlerine okul yapımı için çalışmalarımız devam ediyor. Kent merkezinde acil ihtiyaç duyduğumuz 100 kız 100 erkek öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunun temelini atarak yapımına başladık. Bu yurdumuz tamamlandığında önemli bir sorun daha çözülmüş olacak. Şu anda okullarımızın tatile girmesi nedeniyle tüm okullarımıza bakım onarım çalışmaları başlattık. Bu çalışmalara paralel olarak okullarımızı yeni eğitim sistemine göre düzenleme çalışmalarımız da son aşamaya geldi. Çok kısa bir süre içinde bu çalışmayı da tamamlayarak kamuoyununa gerekli açıklamaya yapacağız" dedi.
Tunceli'de okullara bakım yapılıyor

Tunceli Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, yaz tatiline girilmesi dolayısıyla tüm okullarda bakım onarım çalışmaları yapıldığını bildirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.
Zaza Women Music Project: “Zaza” kelimesi nedeniyle festivale katılma talebimiz iptal edildiZaza Women Music Project, 23. Munzur Doğa ve Kültür Festivali’ne katılma taleplerinin festival komitesi tarafından rededilmesi üzerine yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim































