Tunceli’de üç gün önce başlayan yoğun kar yağışı hayatı ve ulaşımı olumsuz etkiliyor.
Tunceli’de kar yağışının en yoğun yağdığı ilçeler arasından bulunan Ovacık ve Pülümür ilçelerinde sürücüler ve vatandaşlar ulaşım sağlanamaması nedeniyle sıkıntılar yaşıyor. Kapanan yollar ile ilgili açıklama yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, Tunceli genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında 65 köy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi. Kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmaların aralıksız yürütüldüğünü ifade eden Şimşek, Ekiplerimiz ulaşıma kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi. Şimşek, yer yer devam eden kar yağışının çalışmaları güçleştirdiğini kaydetti.
Tunceli'de Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Tunceli’de üç gün önce başlayan yoğun kar yağışı hayatı ve ulaşımı olumsuz etkiliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























