Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, il genelinde 6 bin 822 lisanslı sporcu rakamına ulaştıklarını bildirdi. Kara, yaptığı açıklamada, sağlıklı bir nesil yetiştirmenin önemli bir ayağınında spor yapmaktan geçtiğini belirtti.İl genelinde aktif olarak 18 branşta sportif faaliyetler yürütüldüğünü ifade eden Kara, şunları kaydetti: "İlimizde sporu toplumun bütün kitlelerine yayarak çocuk ve gençlerimizi alkol, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan koruyarak, ruhen ve bedenen sağlığı yerinde, sportmen bir nesil yetiştirmek ve yönlendirmek, aynı zamanda başarılı elit sporcular yetiştirerek ilimizi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlimizde, şu anda lisanlı sporcu sayısı 6 bin 822'ye ulaştı. İlimiz nüfusu göz önünde alındığında bu rakam önemlidir. Bu rakamın daha da yukarıya çıkarılması ve 7'den 70'e herkesin spor yapması için çalışmalarımıza devam edeceğiz."
Tunceli'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Çalışmaları

Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, il genelinde 6 bin 822 lisanslı sporcu rakamına ulaştıklarını bildirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























