Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kapanan 70 köy ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.
Tunceli İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, kar yağışı nedeniyle 70 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu, kapanan köy yollarının açılmasını için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Tunceli İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, "Tunceli ve ilçelerinde kapalı olan köy yollarını ulaşıma açmak için Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı nedeniyle 70 köy yolumuz ulaşıma kapalı bulunuyor. Ekiplerimiz olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarına devam ediyor" dedi.
Tunceli'de 70 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kapanan 70 köy ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























