Tunceli’de devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Pertek-Tunceli karayolu bir süreliğine ulaşıma kapandı.
Tunceli’de iki haftadan beri devam eden kar yağışı nedeniyle Pertek ilçesine bağlı Pınarlar mevkiinde akıntılar nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Kapanan yol nedeniyle çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Uzun süren çalışmaların ardından mahsur kalan araçlar kurtarılırken, Tunceli-Pertek karayolu da ulaşıma açıldı. Öte yandan kar yağışından etkilenen Pertek ilçesinde ulaşımın rahat sağlanması için Pertek Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri kar temizleme çalışmasını sürdürüyor.
Tunceli-Pertek yolunda vatandaşlar mahsur kaldı

Tunceli’de devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Pertek-Tunceli karayolu bir süreliğine ulaşıma kapandı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























