• BIST 10225.03
  • Altın 2393.897
  • Dolar 32.2094
  • Euro 34.6269
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • Tunceli 23 °C

TTSO Kadın Girişimciler Kurulu’ndan kadınlara önemli çağrı!

TTSO Kadın Girişimciler Kurulu’ndan kadınlara önemli çağrı!
Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası(TTSO) Kadın Girişimciler Kurulu, toplumsal dayanışma için ‘Yılbaşı Şenliği’ düzenleyecek.

Dersim’in Pandemi başta olmak üzere son dönemde yaşanan göçlerle birlikte kaybettiği coşkusunu tekrar kazandırmak için hedeflerinin olduğunu belirten (TTSO) Kadın Girişimciler Kurulu, 29-30-31 Aralık tarihlerinde şehrin çeşitli yerlerinde düzenleyecekleri etkinliklerle ilgili üreten kadınları stand kurma çağrısında bulundu.
Kadın Girişimciler Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu olarak düzenleyeceğimiz ilk etkinliğimizde sizlerle buluşmak için heyecanlanıyoruz. Bizler kentin üreten ve ticaret hayatının içinde olan kadınları olarak sorunlarımızı tespit etmek, bunların çözümleri üzerine çalışmalar yürütmek için üretim alanlarımızın dışına çıkıp sesimizin duyulmasını istediğiniz her ortamda inisiyatif alarak çalışmak amacıyla 2023 Kasım ayı itibarıyla yola çıkmış yeni bir ekibiz. Yeni olduğumuza bakmayın şehre dair hayallerimiz ortak dertlerimiz aynı. Aslında henüz tanışmasak da evinde, üretim hanesinde ve daha nice yerde bizimle benzer hayalleri ve dertleri olan çok kalabalık bir ekibiz biliyoruz. Sadece bir araya gelmemiz gerekiyor. 
Biliyoruz ki bir araya geldiğimizde doğal afetlerin, pandeminin ve göçün yalnızlaştırdığı şehrimizi eski coşkusuna kavuşturacağız. 
Bu inançla, 2024’e girerken bir araya daha sık gelebilmenin ilk adımlarını  29-30-31 Aralık tarihlerinde şehrin meydanlarında atacağız. Yeni yılı karşılarken sıcak bir salep, şifalı bitki çayları, mis kokulu kestane ve tatlı pamuk şeker eşliğinde biraz konuşmak biraz eğlenmek, biraz hayal kurmak, biraz plan yapmak, biraz dilek tutmak ve buradayız varız demek istiyoruz.
Gelenekselleşmesini istediğimiz yeni yıl pazarlarının ilki için geri sayım başladı. Eğlenmek için ufak sürprizlerimiz hazır ama bu etkinlik ancak sizin katkılarınızla zenginleşecek. Bu yüzden sizleri etkinliğimizde görmeyi çok istiyoruz.  Yeni yıl konseptine uygun üretimleri olan bütün kadınlar gelip pazar yerimizde standını kurabilir. Etkinliğimiz herkese açıktır. Bize katılmak ister misiniz? Bir araya gelmek hepimize iyi gelecek biliyoruz.Hepinizi sevgiyle selamlıyoruz”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim