Türkiye'de milletvekilleri, bakanlar, Mecliste grubu bulunan ya da bulunmayan mevcut tüm siyasi parti temsilcilerinin Avrupa'nın tüm şehirlerine gidebilmesi ve görüşlerini paylaşabilmeleri gerektiğine vurgu yapan Cengiz, "Bu tür gerginlikler aynı zamanda hem ülkemiz ekonomisine hem de Avrupa'da yaşayan Türk asıllı vatandaşlar açısından ciddi sıkıntı olacaktır. Irkçılık, halkları birbirine düşman eden anlayış doğacaktır. Bu gerginliklerin bir an önce sona ermesi gerekiyor. Çünkü bunlar oldukça gerek ihracat, gerekse de ithalat bazında bir takım eksilmeler olacaktır. Avrupa ile hem ihracatımız hem de ithalatımız var. Bunlar da göz önüne alınmalı, oradaki insanlarımızın mağduriyet yaşamaması için bu gerginlik bir an önce son bulmalıdır. İktidar, muhalefet, diğer siyasi partiler gidebilmeli ve görüşlerini orada paylaşabilmelidir" dedi.
TSO Başkanı Cengiz: "Bakanın Hollanda'ya sokulmaması doğru değil"

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Yusuf Cengiz de, bir bakanın ülkeye sokulmamasını doğru bulmadıklarını söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.
Zaza Women Music Project: “Zaza” kelimesi nedeniyle festivale katılma talebimiz iptal edildiZaza Women Music Project, 23. Munzur Doğa ve Kültür Festivali’ne katılma taleplerinin festival komitesi tarafından rededilmesi üzerine yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim































