Tunceli Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, son dönemlerde gazetecilere yönelik saldırıların arttığına dikkat çekilerek, “Maalesef sürekli tekrarlanmamasını dilediğimiz saldırıların sonuncusu Gazeteci Yazar Sayın Ahmet Hakan Coşkun’a yapılmıştır. Bizler, bu saldırıyı sadece Ahmet Hakan Coşkun’a değil tüm basın mensuplarına yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. İlgililerden, hiçbir şekilde mazur görülemeyecek bu saldırının failleri ile yönlendiricilerini tespit ederek gerekeni yapmalarını bekliyoruz. Yaşanan bu saldırıyı şiddetle kınarken, başta Sayın Ahmet Hakan Coşkun olmak üzere tüm meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dendi.
TGD, Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınadı

Tunceli Gazeteciler Derneği (TGD) Yönetim Kurulu Gazeteci Yazar Ahmet Hakan Coşkun’a yapılan saldırıyı kınadı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























