İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Numaratör Sistemine Geçti.
Tunceli Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla numaratör (sıramatik) sistemine geçti.
Ayakta sıra bekleme sorununu ortadan kaldıran numaratör sistemi ile birlikte vatandaşlar numaratörden aldıkları sıra numarası ile bankolardan işlemlerini gerçekleştirecek.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Eylem Mut, genişleyen görev alanı sebebiyle vakfa yapılan başvuruların arttığını belirterek “Başvurularda yaşanan sıra karmaşasını önlemek ve vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla numaratör sistemine geçtik. Vatandaşlarımız, vakfımızın girişinde bulunan numaratörden aldıkları sıra numarası ile işlemlerini daha kısa sürede ve ayakta sıra beklemeden gerçekleştirebilecek” dedi.
Sosyal Yardımlaşma Numaratöre geçti

İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Numaratör Sistemine Geçti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























