Tunceli’nin Pülümür İlçesi’nde Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırlanan ürünlerin tanıtımı yapıldı.
DPT tarafından finanse edilen Hayat Atölyeleri adlı SODES projesi kapsamında hazırlanan triko, dikiş, nakış ve takılardan oluşan serginin açılışı Pülümür Kaymakamı Mustafa Ünver Böke tarafından yapıldı.
Açılışa Kaymakam Böke, Belediye Başkanı Mesut Coşkun, Garnizon Komutanı Binbaşı Levent Çinko ve vatandaşlar katıldı.
Proje kapsamında 20 bayan kursiyer ve 3 eğitimcinin kurs süresince büyük bir emek vererek hazırladıkları nevresim takımları, triko, kazak, mutfak takımları, çanta ve takılardan oluşan sergi büyük beğeni topladı.
Açılışta konuşan Pülümür Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, projenin sosyal, kültürel ve ekonomik değerine değinerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kaynak: Pülümür Kaymakamlığı
SODES ürünleri tanıtıldı

Tunceli’nin Pülümür İlçesi’nde Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırlanan ürünlerin tanıtımı yapıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.
Pertekli üreticilerden yayla ihalesi tepkisi: “Emeğimiz elimizden alınıyor”Pertekli üretici Fırat Yavuz, Tunceli’deki yayla ihaleleri ve hayvancılık politikalarına tepki göstererek, ihale süreçlerinde usulsüzlük yapıldığını ve üreticilerin mağdur edildiğini ileri sürdü.
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması giderTüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim





























