• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C
  • Tunceli 20 °C

Sinan Kaloğlu 62 dedi

Sinan Kaloğlu 62 dedi
Bir zamanlar Fenerbahçe'nin korkulu rüyası olarak tanınan Dersim’li oyuncu Sinan Kaloğlu, Süper ligin güçlü takımı Antalyaspor’a transfer oldu. Sinan’ın Antalyasporda yaptığı ilk iş ise, 62 numaralı formayı giymek oldu.

Bir zamanlar Fenerbahçe'nin korkulu rüyası olarak tanınan Dersim’li oyuncu Sinan Kaloğlu, Süper ligin güçlü takımı Antalyaspor’a transfer oldu. Sinan’ın Antalyasporda yaptığı ilk iş ise, 62 numaralı formayı giymek oldu.
Sezon başında Avrupa defterini kapatıp Karabükspor ile anlaşan Sinan, sakatlığı nedeni ile Karabükspor`da çok fazla forma şansı bulamadı. Ara transfer döneminin son gününde Antalyaspor ile anlaşan ve  Memleketi Dersim`in plaka numarası olan 62'yi giyen Kaloğlu, sezon sonuna kadar Antalyaspor ile sözleşme imzaladı.

Sinan Kaloğlu kimdir?
10 Haziran 1981 Dersim doğumlu olan Sinan, Boluspor'un alt yapısında futbol hayatına başladı. Boluspor ile 12.08.1999 tarihinde profesyonel sözleşme imzaladı. Daha sonra sırasıyla Göztepespor, Marmarisspor, Altay, Manisa, Diyarbakırspor, Besiktaş, Bursaspor, VfL Bochum,Vitesse Arnheim, Karabükspor`un formalarını başarıyla taşıdı.
Sinan, 2 kez A Milli, 2 kez A2 Milli ve 15 kez Ümit Milli takımlarına davet edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim