18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yıldönümü münasebetiyle ilde ikamet eden şehit aileleri ve gaziler onuruna Tunceli Polis Evi’nde yemek verildi.Vali Mustafa Taşkesen, şehit ve gazilere hayatın her anında minnettar olduklarını ifade etti. Yemeğe, Vali Mustafa Taşkesen, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Harun Ocaklı, 4.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Akkaya,Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ümit Aydın,Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, İl Jandarma Komutanı J.Kur.Alb.Timurcan Ermiş,Vali Yardımcıları Ali Güldoğan ve Hasan Balcı, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz,şehit aileleri ve gaziler katıldı. Şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Taşkesen, şehit aileleri ve gazilerle uzun süre sohbet etti.
Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yıldönümü münasebetiyle ilde ikamet eden şehit aileleri ve gaziler onuruna Tunceli Polis Evi’nde yemek verildi.Vali Mustafa Taşkesen, şehit ve gazilere hayatın her anında minnettar olduklarını
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim/Tunceli’nin Tarihi ve Arkeolojisi Paneli 29 Kasım’da GerçekleşiyorDersim’in arkeolojik ve tarihsel mirası, 29 Kasım 2025’te düzenlenecek kapsamlı bir panel ve sergi ile ele alınacak.
Tunceli Müzesi’nde Çifte Etkinlik: Kadınların İçsel Yolculuğu ve Göçün Türküsü BuluşuyorTunceli Müzesi, 28 Kasım 2025’te hem genç bir sanatçının kişisel sergisine hem de gurbetin izlerini taşıyan özel bir müzik programına ev sahipliği yapacak.
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























