Almanya’da 1988 yılında kurulan ve 1992 yılında kendi liginde şampiyon olan Rüsselsheim Dersimspor Cumartesi günü Dersimspor ile Atatürk Stadyumunda saat 18:00’da dostluk maçı yapacak.
Almanya liginde Dersimspor’un beşinci kez şampiyon olması nedeniyle kulüp yöneticileri, aralarında taraftarlarında bulunduğu 50 kişiyle geçtiğimiz günlerde Tunceli’ye gelmişti. Otel Şaroğlun’da Dersimspor taraftarları ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan ekip Tunceli’de Dersimspor ile Cumartesi günü Atatürk Stadyumunda saat 18.00’da yapacağı dostluk karşılaşmasının ardından Almanya’ya hareket edecek.
Rüsselsheim Dersimspor ile Dersimspor dostluk maçı oynayacak

Almanya’da 1988 yılında kurulan ve 1992 yılında kendi liginde şampiyon olan Rüsselsheim Dersimspor Cumartesi günü Dersimspor ile Atatürk Stadyumunda saat 18:00’da dostluk maçı yapacak.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim/Tunceli’nin Tarihi ve Arkeolojisi Paneli 29 Kasım’da GerçekleşiyorDersim’in arkeolojik ve tarihsel mirası, 29 Kasım 2025’te düzenlenecek kapsamlı bir panel ve sergi ile ele alınacak.
Tunceli Müzesi’nde Çifte Etkinlik: Kadınların İçsel Yolculuğu ve Göçün Türküsü BuluşuyorTunceli Müzesi, 28 Kasım 2025’te hem genç bir sanatçının kişisel sergisine hem de gurbetin izlerini taşıyan özel bir müzik programına ev sahipliği yapacak.
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























