Elazığ Şeker Fabrikasında çalışan işçileri Erzincan Şeker Fabrikasına gezmeye götüren A. C. yönetimindeki 23 AC 800 plakalı araç ile Pülümür'den Dersim istikametine gelmekte olan İ. D. yönetimindeki 21 BC 217 plakalı kamyon Tunceli-Erzincan karayolunda Pülümür ilçe merkezi girişindeki Hanım Köprüsü mevkii virajında çarpışmaları sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2 vatandaş hayatını kaybetmiş, 2’si ağır 30 vatandaş da yaralanmıştı.Durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan vatandaşlardan 1'i olay yerinden Erzincan iline sevk edilmiş, 1 vatandaşta Devlet Hastanesinden helikopterle Elazığ’a sevk edilmişti.Kazanın bulunduğu mevkiiye yakın alanda mobese kamerasına takılan görüntüde, virajı alamayan kamyonun karşı şeride geçerek otobüsle çarpıştığı görülüyor.Çarpışmanın etkisiyle şeker fabrikası işçilerini taşıyan otobüs dereye doğru düşme anı görülüyor.Kazayı gören vatandaşların olay yerine gittiği mobese kameralarına da yansıyor.
Pülümür’deki kaza mobese kameralarında

Pülümür ilçesinde geçtiğimiz gün iki aracın çarpışması sonucu iki kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası mobese kamaraları tarafından görüntülendi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























