Pülümür ilçesinde etkili olan sağanak yağış yerini kara bıraktı. Yağışlar birlikte 1900 rakımlı Cankurtaran geçidi beyaza büründü. Karayolları ekipleri, trafiğin açık olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.İHA
Pülümür’de karla mücadele sürüyor

Pülümür ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrasında karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.
Zaza Women Music Project: “Zaza” kelimesi nedeniyle festivale katılma talebimiz iptal edildiZaza Women Music Project, 23. Munzur Doğa ve Kültür Festivali’ne katılma taleplerinin festival komitesi tarafından rededilmesi üzerine yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.
Çocukları kavgaya karışan Atlı’lardan “gençlere sahip çıkalım!” çağrısıDersim’de 5 Temmuz günü çıkan ve aralarında çocuklarının da bulunduğu 4 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin açıklama yapan Dursun ve Mehmet Atlı kardeşler, gençlere sahip çıkılması çağrısında bulundu.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim

































