Tunceli'de PKK'lı grup eski AK Parti İl Başkanı Cihan Açıkgöz'e ait toptancı aracını durdurarak ateşe verdi. Tunceli'nin Ovacık ilçesi girişinde bir grup PKK'lı, eski Ak Parti İl Başkanı Cihan Açıkgöz'e ait toptancı aracını durdurarak ateşe verdi.
Tunceli şehir merkezinden Ovacık ilçesine giden 62 AE 419 plakalı minibüsün, Ovacık ilçe merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Aksu Deresi'nde bir grup PKK'lı tarafından yolu kesildi. Araç sürücüsünü araçtan indiren PKK'lılar birkaç kez ateş etti. Ardından aracı yolu kapatacak şekilde durdurarak ateşe verdi. Araç sürücüsü Özcan Güneş'i serbest bırakan PKK'lılar yola yakın bölgede bulunan dağlık ve ormanlık alana kaçarak izlerini kaybettirdi.
Olayın ardından havadan ve karadan operasyon başlatan güvenlik güçleri bölgeyi ablukaya aldı. Bölgede operasyonlar devam ediyor.Yanan araç daha sonra Ovacık Belediyesi'ne ait bir kepçe ile ilçe merkezine çekildi. Eski Ak Parti İl Başkanı Cihan Açıkgöz'e ait sigara taşıyan bir araç 2011 yılı Haziran ayları içinde de Ovacık ilçesi Merho Deresi'nde içinde sigaralar alındıktan sonra yakılmıştı. Öte yandan, gece geç saatlerde Ovacık İlçe Emniyet Amirliğine yakın çöp kutusuna bırakılan ses bombası patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.
PKK, Eski AKP İl Başkanının aracını yaktı

Tunceli'de PKK'lı grup eski AK Parti İl Başkanı Cihan Açıkgöz'e ait toptancı aracını durdurarak ateşe verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim/Tunceli’nin Tarihi ve Arkeolojisi Paneli 29 Kasım’da GerçekleşiyorDersim’in arkeolojik ve tarihsel mirası, 29 Kasım 2025’te düzenlenecek kapsamlı bir panel ve sergi ile ele alınacak.
Tunceli Müzesi’nde Çifte Etkinlik: Kadınların İçsel Yolculuğu ve Göçün Türküsü BuluşuyorTunceli Müzesi, 28 Kasım 2025’te hem genç bir sanatçının kişisel sergisine hem de gurbetin izlerini taşıyan özel bir müzik programına ev sahipliği yapacak.
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























