Ovacık ilçesinde "Toplum Yararına Çalışma Projesi" kapsamında göreve başlayan işçiler, Munzur Gözeleri yolu güzergahına diktikleri 6 bin fidanı haftada 2 gün suluyor.
Ovacık Kaymakamlığı ve İŞKUR İl Müdürlüğü'nce yürütülen "Toplum Yararına Çalışma Projesi" kapsamında görevlendirilen işçiler tarafından Munzur Gözeleri yolu güzergahına dikilen fidanların bakımına yönelik çalışmalar yürütülüyor.İşçiler, yolun iki tarafına diktikleri fidanlara, Munzur Su Fabrikası'ndan aldıkları damacanalarla su taşıyor. Bazı kadın işçiler, 30 dereceyi bulan sıcaklığa ve damacananın ağırlığına aldırış etmeden, diktikleri fidanları sulamak için çaba gösteriyor. İşçiler, güzergahtaki 6 bin fidanı haftada 2 gün suluyor.
Zeynel Abidin Çolak
Ovacık'ta “Toplum Yararına Çalışma Projesi“

Ovacık ilçesinde "Toplum Yararına Çalışma Projesi" kapsamında göreve başlayan işçiler, Munzur Gözeleri yolu güzergahına diktikleri 6 bin fidanı haftada 2 gün suluyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























