Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim programları kapsamında "temel afet bilinci" semirlerine başladı. Ovacık Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi, İbn-i Sina İlköğretim Okulu, Hoca Ahmet Yesevi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Gözeler İlköğretim Okulu'nda öğrencilere seminer verildi.Öğrenciler ve personelin deprem ve yangın başta olmak üzere birçok konuda bilgilendirildiği seminerde, binaların mevcut koşulları ve alınacak önlemler ile afet anındaki hareket tarzları anlatıldı.Seminerde verilen teorik bilgiler, daha sonra gerçekleştirilen tatbikatlarda uygulamalı olarak öğrencilere gösterildi.
Haber-Zeynel Abidin Çolak
Ovacık'ta Öğrencilere “Temel Afet Bilinci“ Eğitimi

Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim programları kapsamında "temel afet bilinci" semirlerine başladı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























