Ovacık Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İl Spor Müdürlüğünce Ovacık Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışlarda sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Yarışlar sonucunda 10-12 yaş kategorisinde erkeklerde Umut Girgin, kızlarda Ecem Çetin, U14-16 kategorisinde erkeklerde Arda İmre, kızlarda Bengusu Kılınç, U18-20 kategorisinde erkeklerde Oğulcan Eker birinci oldu.
Halk kategorisinde ise 25-30 yaş aralığındaki erkeklerde Onur Gürcan, 35-40 yaş aralığındaki erkeklerde Eren Şaylı ve 40 yaş üstü erkeklerde Murat Çeri birinciliği elde etti.
Yaklaşık 60 sporcunun katıldığı yarışmada dereceye girenlere Ovacık Kaymakamı Selçuk Haskırış, Ovacık Cumhuriyet savcıları Bahadır Topçugil, Muhammet Raşit Şahan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hasan Şahin ile İlçe Emniyet Amiri Ergün Eroğlu tarafından ödül verildi.
Ovacık’ta "Kaymakamlık Kupası" kayak yarışması

Ovacık ilçesinde düzenlenen "Kaymakamlık Kupası" alp disiplini kayak yarışları kıyasıya mücadelelere sahne oldu.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























