23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde çeşitli branşlarda yapılan etkinliklerde performans gösteren öğrenciler,bayram öncesi son mesai gününde de,Ovacık Kaymakamlığı,Ovacık Belediyesi, ve Garnizon Komutanlığı koltuklarında kısa süreliğine ilçeyi yönetti. Makam koltuklarında kendilerine güvenleriyle dikkat çeken öğrenciler beklentilerini ve taleplerini de dile getirdi.
Ovacık Kaymakamlığını ziyaret eden öğrencilerle konuşan Ovacık Kaymakamı Ahmet Türköz,öğrencilerden azim,emek ve başarı beklediğini,geleceği bugünden yaratmanın yolunun koşullar ne olursa olsun çaba gösterip elde etmek istediklerine ulaşmalarını dile getirdi.
23 Nisan öncesi düzenlenen etkinlikler çerçevesinde yapılan satranç turnuvasında yıldızlar kategorisinde birinciliği İbni Sina İlköğretim Okulu öğrencilerinden Onur Çılgın alırken,diğer yandan gerçekleşen koşu yarışmasında ise erkeklerde Umut Candaş,kızlarda ise Ebru Girgin birinciliği kazandı.
Haber-Zeynel Abidin Çolak
Ovacık’ta 23 Nisan Etkinlikleri

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde çeşitli branşlarda yapılan etkinliklerde performans gösteren öğrenciler,bayram öncesi son mesai gününde de,Ovacık Kaymakamlığı,Ovacık Belediyesi, ve Garnizon Komutanlığı koltuklarında kısa süreliğine ilçeyi yönetti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























