Munzur vadisinde çevre kirliliği sürüyor.Munzur vadisinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından yol kenarına dökülen kömür atıkları çevreye zarar veriyor.Dersim-Ovacık karayolunun 10’uncu kilometresinde bulunan Pilivenk köprüsü yakınlarında yol kenarına atılan kömür atıklarına vatandaşlar tepki gösterdi.Kış mevsiminde Munzur ve Pülümür vadisine daha öncede bir çok kez moloz ve kömür atıklarının yol kenarına atılarak çevreye zarar verildiğini belirten vatandaşlar,doğaya bu şekilde zarar veren kişilerin tespit edilerek cezai işlem uygulanmasını istediler.Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler daha sonra dökülen kömürleri bir araçla şehir çöplüğüne taşıdı.
Munzur vadisinde çevre kirliliği

Munzur vadisinde çevre kirliliği sürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.
Zaza Women Music Project: “Zaza” kelimesi nedeniyle festivale katılma talebimiz iptal edildiZaza Women Music Project, 23. Munzur Doğa ve Kültür Festivali’ne katılma taleplerinin festival komitesi tarafından rededilmesi üzerine yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim































