Munzur Üniversitesi’nin büyümeye devam ettiğini belirten Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, “Üniversitemiz kurulduğu 2008 yılından bugüne kadar sadece nicelik olarak değil, niteliksel olarak da büyümesini sürdürerek ilk kez öğrenci alınacak 11 bölüm ve 2 programı ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılına başlayacak. Birçok ön lisans, lisans ve lisansüstü programın bulunduğu üniversitemizde Yükseköğretim Genel Kurulu tarafından onaylanan ve ilk kez öğrenci alacak on bir bölüm ve iki program, ÖSYM’nin 2020 YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nda yerini alacak. Doğu’nun hızla gelişen ve parlayan üniversiteleri arasında yer alan Munzur Üniversitesi’nin bilimsel ve akademik gelişmeler doğrultusunda yeni bölümler açmaya devam ettiğini ve bu konudaki girişimlerinin devam edeceğini belirterek, yeni açılacak bölümlerin üniversitemize, şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Munzur Üniversitesi’nde yeni 11 bölüm ve 2 program açıldı

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, üniversitede 11 yeni bölüm ile 2 yeni program açıldığını söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim































