• BIST 9112.19
  • Altın 4113.449
  • Dolar 38.5625
  • Euro 43.6257
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Tunceli 16 °C

Motorlu Piyade Taburu sınıra gönderildi

Motorlu Piyade Taburu sınıra gönderildi
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar’ın, general olarak ilk görev yaptığı askeri birlik olan Hozat İlçesi’ndeki 51’inci Motorlu Piyade Tugay’ına bağlı bir tabur Suriye sınırında konuşlandırıldı.

Hozat İlçesi’nde konuşlu bulunan 51’inci Motorlu Piyade Tugayı’na bağlı bir tabur asker, zırhlı araç-gereçle birlikte geçtiğimiz günlerde, Suriye sınırında konuşlandırılmak üzere Şanlıurfa’ya gönderildiği öğrenildi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar’ın Tuğgeneralliğe terfi ettiği 1998 yılında, general olarak ilk görev yaptığı askeri birlik olan ve o dönemdeki adı 51’inci İç Güvenlik Tugay Komutanlığı olan, 51’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı bir tabur, Kara Kuvvetleri Komutanlığı emriyle Suriye sınır kesimine gönderildi.Orgeneral Akar, 1998-2000 yılları arasında Dersim’de  görev yapmıştı.

motorlu-piyade-taburu-sinira-gonderildi-(1).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim