İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Memiş, depremzedeleri ziyaret etti. Van depreminin ardından Tunceli Valiliği tarafından çeşitli yerlere yerleştirilen depremzedelere yönelik yardımlar ve ziyaretler devam ediyor. Depremin ardından Tunceli’ye gelen ve sosyal tesislere yerleştirilen depremzede aileler için Tunceli Valiliği ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü gerekli tespitlerin ardından ihtiyaçları karşılamaya yönelik başlattığı çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Memiş, Pertek ilçesine yerleştirilen 3 depremzede aileyi ziyaret ederek sorunlarını dinledi.İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Memiş, Pertek ziyaretinde Pertek Kaymakamı Kürşat Güleryüz’ü makamında ziyaretinin ardından depremzede aileleri ziyaret ederek gıda yardımında bulundu.Ziyaret ve yardımlardan ötürü depremzedelerde yetkililere teşekkürlerini iletti.
Memiş, Depremzedeleri ziyaret etti

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Memiş, depremzedeleri ziyaret etti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim/Tunceli’nin Tarihi ve Arkeolojisi Paneli 29 Kasım’da GerçekleşiyorDersim’in arkeolojik ve tarihsel mirası, 29 Kasım 2025’te düzenlenecek kapsamlı bir panel ve sergi ile ele alınacak.
Tunceli Müzesi’nde Çifte Etkinlik: Kadınların İçsel Yolculuğu ve Göçün Türküsü BuluşuyorTunceli Müzesi, 28 Kasım 2025’te hem genç bir sanatçının kişisel sergisine hem de gurbetin izlerini taşıyan özel bir müzik programına ev sahipliği yapacak.
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























