Mazgirt Belediyesi baharla birlikte başladığı park, köylü pazarı, çevre düzenlemesi, kaldırım çalışmaları gibi faaliyetlerini sürdürüyor.
Yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Tekin Türkel, “İlçemizin temel eksikliklerini giderme ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için hızlandırılan çalışmalar sonucunda, Ahmet Arif Parkı ve “Toprak işleyenin su taşıyanındır” şiarıyla yapımına başlanan köylü pazarı tamamlanma aşamasına geldi. Geçen festival döneminde açılan halk kütüphanesi de yeniden düzenlenerek Nazım Hikmet’in adını alacak” dedi.
İlçede yol ve kaldırım çalışmalarının da hızla devam ettiğini kaydeden Türkel, “Kale arkası yolunun yapımı ve ilçe merkezindeki kaldırımların yenilenmesi için başlatılan çalışmalar ilçenin birçok yerine yayılarak devam edecek. Emeğine ve geleceğine sahip çıkan Mazgirt halkının umuduna ortak olalım şiarıyla başlatılan kampanya kapsamında Mazgirt Belediyesi’ne bir çöp aracı kazandırılırken, benzinliğin açılması için hazırlıklar sürüyor” diye konuştu.
Mazgirt Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor: “Toprak İşleyenin, Su Taşıyanındır”

Mazgirt Belediyesi baharla birlikte başladığı park, köylü pazarı, çevre düzenlemesi, kaldırım çalışmaları gibi faaliyetlerini sürdürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.
Pertekli üreticilerden yayla ihalesi tepkisi: “Emeğimiz elimizden alınıyor”Pertekli üretici Fırat Yavuz, Tunceli’deki yayla ihaleleri ve hayvancılık politikalarına tepki göstererek, ihale süreçlerinde usulsüzlük yapıldığını ve üreticilerin mağdur edildiğini ileri sürdü.
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması giderTüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim





























