Pertek Kaymakamı Kürşat Güleryüz, İlçe Tarım Müdürü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ile Kolonkaya ve Korluca Köylerini ziyaret etti.
Köylerin alt yapı sorunları başta olmak üzere diğer problemleri ile ilgili sıkıntıları yerinde inceleyen Kaymakam Güleryüz, yaz döneminin başlamasıyla birlikte alt yapı çalışmalarına hız verileceğini, sorunları büyük oranda aşabileceklerini belirtti. Köylülerle bir süre sohbet eden Kaymakam Güleryüz,köylerden ayrıldı. Bölgenin en önemli endemik bitkilerinden olan “Işkın”ın yetişme alanlarını ve sebze seralarını gezen Kaymakam Güleryüz, vatandaşların İlçe tarım Müdürlüğünden tarımsal konulardaki profesyonel yardım taleplerinin karşılanacağını belirtti.
Köy ziyaretleri devam ediyor

Pertek Kaymakamı Kürşat Güleryüz, İlçe Tarım Müdürü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ile Kolonkaya ve Korluca Köylerini ziyaret etti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























