• BIST 9274.06
  • Altın 4214.696
  • Dolar 39.8834
  • Euro 46.7934
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 26 °C
  • Tunceli 26 °C

Kazım Karaca, Görevinden Ayrıldı

Kazım Karaca, Görevinden Ayrıldı
Tunceli Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü’ne atanan Kazım Karaca, İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevinden ayrıldı.

Tunceli Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü’ne atanan Kazım Karaca, İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevinden ayrıldı.

Kurum yöneticileri ve personeliyle vedalaşan Karaca, kentten ayrılmanın burukluğunu yaşadığını ifade ederek tüm çalışanlara ve özellikle öğrencilere başarılı bir gelecek temennisinde bulundu.Bundan sonraki görevini Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak devam edecek Karaca’ya eğitim ve öğretimin tüm süreçlerinde yapmış olduğu katkılardan ötürü kurum personeli tarafından dolayı teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim