Pülümür Kaymakamı, aralıksız yağan kar yağışından olumsuz etkilenerek yollarda kalan araç sürücülerini ziyaret etti.
Bölgede yoğun bir şekilde kullanılan Tunceli-Erzincan karayolunun kapanması dolayısıyla özellikle kamyon ve tır sürücüleri ilçe merkezinde beklemek zor anlar yaşadı.Yolda mahsur kalan vatandaşların uğrak mekanı haline gelen Pülümür Merkez Lokantasında ziyaret eden Kaymakam Mustafa Ünver Böke, sorunları ilk ağızdan dinleyip ihtiyaçların karşılanması için gerekli yardımların sağlanacağını bildirdi. Çalışmaları yakından takip eden Kaymakam Böke, gerek köylerin de mahsur kalan vatandaşlarımızın gerekse de Pülümür de zorunlu olarak misafir kalan ağır vasıta sürücülerinin güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak üzere Özel idare şantiyesi ve Karayolları ekipleri ile görüşerek gereken çalışmaların bir an önce gerçekleştirilmesi talimatını verdi.
Kaymakam Yolda Kalan Sürücüleri Ziyaret Etti

Pülümür Kaymakamı, aralıksız yağan kar yağışından olumsuz etkilenerek yollarda kalan araç sürücülerini ziyaret etti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.
Zaza Women Music Project: “Zaza” kelimesi nedeniyle festivale katılma talebimiz iptal edildiZaza Women Music Project, 23. Munzur Doğa ve Kültür Festivali’ne katılma taleplerinin festival komitesi tarafından rededilmesi üzerine yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim































