Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna; Cihangir, Dedebeyli, Erkalkan, Gedikler, Akçayunt ve geçmişte Çemişgezek’e bağlı olup daha sonra Kemaliye’ye bağlanan Ekindere (Rabat) Köylerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna’nın köy ziyaretlerine Garnizon Komutanı Uğur Efe, Cumhuriyet Savcıları Ömer Bozoğlu ve Alparslan Türkmen, İl Genel Meclisi Üyesi Bekir Çoban, İlçe Müftüsü Mustafa Şanver, Yazı İşleri Müdürü Sebahattin Özçelik ve Özel İdare Müdürü Vecihi Kaynak’da eşlik etti. Gittikleri yerlerde bölgenin eşsiz doğa güzellikleri ve insanıyla buluşan Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna ve beraberindeki heyet, diğer köy ziyaretlerinde olduğu gibi, vatandaşların problemlerini ve çözüm önerilerini paylaştı.
Kaymakam Tuna’dan köylere ziyaret

Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna; Cihangir, Dedebeyli, Erkalkan, Gedikler, Akçayunt ve geçmişte Çemişgezek’e bağlı olup daha sonra Kemaliye’ye bağlanan Ekindere (Rabat) Köylerine bir ziyaret gerçekleştirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























