(İHA) - Kars’ın Susuz ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ve Kars Valiliği İl Özel İdaresince finanse edilen “Sertifikalı Buğday Tohumunun Üretiminin Yaygınlaştırılması Projesi“ yoğun ilgi gördü.
Projeye Susuzlu çiftçiler yoğun ilgi gösterince buğday alacak çiftçileri kura çekimiyle belirleme yönetimine gitti.
“Sertifikalı Buğday Tohumunun Üretiminin Yaygınlaştırılması Projesi“ başvuru sayısının fazla olması sebebiyle yüzde 50 hibeli buğday tohumu hak ediş sağlayacak çiftçiler, Susuz İlçe Tarım ve Orman Müdürü Volkan Korkmaz ve ilçe personellerince Susuz Halk Eğitim Merkezi’nde kura çekimi gerçekleştirildi.
Kaymakam Onur Yılmazer’in de katılımıyla kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekimi sonrasında projeden faydalanacak çiftçiler belirlendi.
Kars’ta buğday tohumu alacak çiftçiler kurayla belirlendi

Kars’ta yüzde 50 hibeli buğday dağıtımına yoğun ilgi olunca tohum alacak çiftçiler kurayla belirlendi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Zelemele, 8 Yıl sonra konser verecek25 yıllık müzik kariyerine uzun bir ara veren sanatçı Zelemele, 8 yıl aradan sonra sahnelere dönüşünü Mainz Frankfurter Hof’ta vereceği konserle kutluyor.
Elektrik kesintine karşı barikat kurdu, ateş yaktıDersim'de devam haftalardır devam eden elektrik kesintileri yurttaşları bezdirme noktasına getirdi. Murat Eroğlu isimli yurttaş FEDAŞ'ı protesto ederek yola barikat kurdu, ateş yaktı.
Trafik kazasında hayatını kaybeden Yılmaz, yarın son yolculuğuna uğurlanacakMuğla’nın Milas ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Hakkı Yılmaz, yarın cemevinde düzenlenecek olan Hakk’a uğurlama erkânının ardından Nazımiye’de toprağa verilecek.
FEDAŞ çalışanları 36 gündür grevdeDersimde Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ) bünyesinde çalışan 120 işçinin, ’maaş ve sosyal haklarının düzeltilmesi’ talebiyle başlattıkları eylem, 36 gündür sürüyor.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























