• BIST 9404.35
  • Altın 4295.787
  • Dolar 39.3674
  • Euro 45.6831
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • Tunceli 31 °C

Karayolundaki hasar depremin boyutunu gözler önüne serdi

Karayolundaki hasar depremin boyutunu gözler önüne serdi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok vurduğu illerden biri olan Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde karayolunda meydana gelen yarıklar depremin boyutunu gözler önüne serdi.

(İHA) - 
6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Gölbaşı-Malatya karayolunun 15'inci kilometresinde geniş yarıklar oluştu. Deprem nedeniyle yol kenarındaki bariyerler eğilirken, 3-4 metre genişliğinde yarıklar oluştu. Karayolunun metrelerce nehire doğru kaydığı görüldü.
Trafiğe kapanan karayoluna, Karayolları ekipleri depremin ilk gününden itibaren yola dolgu yapıp, birkaç gün sonra trafiğe açıldı.
Karayolunun aldığı hasar dron ile görüntülendi. Depremin boyutunu karayolunun görüntüsü ortaya koydu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim