Karayolları Genel Müdür Yardımcısının da aralarında yer aldığı heyet Pertek Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç’i makamında ziyaret etti.
Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Ali Gürgür, Etüd Proje ve Çevre Dairesi Başkanı İsmail Çağlar, Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanı A. Gürkan Güngör, Karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altınyuva ve Genel Müdürlük ve Bölge Müdürlüğü personelinden oluşan heyet, Pertek İlçesi’ni ziyaret etti.
Kaymakam Murat Çağrı Erdinç’i makamında ziyaret eden heyetle yapılması gündemde olan Pertek Köprüsü ve etüd çalışmaları tamamlanan Tunceli-Pertek yolu hakkında istişarelerde bulunuldu.
Köprünün yapılması ile birlikte bölgenin kaderinin değişeceğini ifade eden Kaymakam Murat Çağrı Erdinç, köprünün ilçe, bölge ve Türkiye için bir milat olacağına dikkat çekti ve heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Daha sonra Pertek-Pınarlar yolu ile Pertek Kalesi etrafında incelemelerde bulunan heyet üyeleri ilçeden ayrıldı.
Karayolları heyetinden Pertek’e ziyaret

Karayolları Genel Müdür Yardımcısının da aralarında yer aldığı heyet Pertek Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç’i makamında ziyaret etti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim































