Tunceli Valiliği tarafından hazırlanarak 2011 yılında İçişleri Bakanlığına sunulan “Mazgirt ve Pülümür Kapalı Spor Salonu ” projesi devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı bünyesinde uygulamaya konulan Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi (KDRP) kapsamında 425 bin TL bütçe ile kabul edilen proje ile öğrenci ve gençlerin günümüz standartlarına uygun, modern ve rahat bir ortamda sportif faaliyetlere aktif katılımının sağlanması hedeflenmektedir. Proje kapsamında Mazgirt ve Pülümür’de 200 kişi kapasiteli iki kapalı spor salonu, 2013 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 250 kişi kapasiteli Hozat Kapalı Spor Salonunun da 2013 yılında hizmete açılması için çalışmalar devam ediyor. Söz konusu kapalı spor salonlarının tamamlanması ile Tunceli’de kapalı spor salonu bulunmayan ilçe kalmayacak.
Kapalı Spor Salonu çalışmaları devam ediyor

Tunceli Valiliği tarafından hazırlanarak 2011 yılında İçişleri Bakanlığına sunulan “Mazgirt ve Pülümür Kapalı Spor Salonu ” projesi devam ediyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























