Tunceli İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan Kalearkası Köyü 2 kilometre’lik Stabilize çalışması bitti. Çalışmaları yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, “ Doğa şartlarının çok zor olduğu bu coğrafyada çalışmanın zorluklarının farkındayım bu sebeple arazide özveri ile çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Geçen yıllara kıyasla bu sene stabilize çalışmalarımız 2 katına çıkarma çalışmamız var. Tüm yaptığımız çalışmalarda her türlü desteği veren Sayın Valimiz Osman Kaymak’a şükranlarımı sunuyorum. Yol ve İçme suyu çalışmalarıyla ilgili bir çok yerde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kalearkası köyünde 2 km stabillize kaplaması yapıldı amacımız iş sezonu bitmeden bu çalışmalarımızı katlayarak devam ettirmek.”dedi.
Kalearkası Köyü stabilize çalışmaları tamamlandı

Tunceli İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan Kalearkası Köyü 2 kilometre’lik Stabilize çalışması bitti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























