Yıldız Güngör, ildeki işsiz kadınların istihdamının sağlanması için Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Durmuş Boztuğ ile görüşecek. Tunceli’de yaşayan işsiz kadınların hangi alanlarda istihdam edilebileceğinin ve hangi alanlarda üretim yapabileceğine ilişkin ildeki işsiz kadınlar, Rektör Boztuğ ile bir araya gelecek. 12 Şubat 2012 Pazar günü saat 14.00 de Tunceli Üniversitesi merkezi kafeteryasında düzenlenecek olan ve görüşemeye Yıldız Güngör, Tunceli Üniversitesi Rektörü, Rektör yardımcıları, dekanlar, Alevilik uygulama ve araştırma merkezi müdür ve yardımcıları, Akademik personeli işsiz kadınlar katılacak.
İşsiz Kadınlar, Rektör Boztuğ İle Görüşecek

Yıldız Güngör, ildeki işsiz kadınların istihdamının sağlanması için Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Durmuş Boztuğ ile görüşecek.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























