2011-2012 yılı Kur’an Kursları yıl sonu programları kapsamında Tunceli İl Müftülüğü Aile ve İrşat Bürosu ve Kur’an Kursları işbirliği ile Atatürk Mahallesi Yunus Emre Camii bahçesinde gıda kermesi düzenlendi.
Düzenlenen kermese; Vali Mustafa Taşkesen, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Vali Yardımcıları Hasan Balcı ve Kenan Eskin,İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, İl Müftüsü Hüseyin Yıldırım, Tunceli Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Yurt ve vatandaşlar katıldı. İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kermes Merkez Paşalar,Yunus Emre ve Paşa Camii bahçesinde 18 Mayıs Cuma günü saat 18.00'e kadar devam edecek.
İl Müftülüğü Gıda Kermesi Düzenledi

2011-2012 yılı Kur’an Kursları yıl sonu programları kapsamında Tunceli İl Müftülüğü Aile ve İrşat Bürosu ve Kur’an Kursları işbirliği ile Atatürk Mahallesi Yunus Emre Camii bahçesinde gıda kermesi düzenlendi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim/Tunceli’nin Tarihi ve Arkeolojisi Paneli 29 Kasım’da GerçekleşiyorDersim’in arkeolojik ve tarihsel mirası, 29 Kasım 2025’te düzenlenecek kapsamlı bir panel ve sergi ile ele alınacak.
Tunceli Müzesi’nde Çifte Etkinlik: Kadınların İçsel Yolculuğu ve Göçün Türküsü BuluşuyorTunceli Müzesi, 28 Kasım 2025’te hem genç bir sanatçının kişisel sergisine hem de gurbetin izlerini taşıyan özel bir müzik programına ev sahipliği yapacak.
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























