Hozat İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından tanıtımı yapılan; 2011 yılı SODES "Modern Tarım Girişimci Çiftçi" Projesi kapsamında verilen Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği meslek edindirme kursu, Hozat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde verilmeye başlandı. 30 kursiyerin katıldığı Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği kursun bir bölümü uygulamalı yapılacak ve kurs süresince bazı uygulama alanlarına geziler düzenleneceği belirtildi. 200 saatlik meslek edindirme kursu sonunda kursiyerlere sertifika, kazandıkları bilgi ve beceri ile ilçede Örtüaltı Sebze Yetiştiricisi olarak kendi tarım arazilerinde üretim yapacakları belirtildi.
Hozat’ta “Modern Tarım Girişimci Çiftçi“ Projesi

Hozat İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından tanıtımı yapılan; 2011 yılı SODES "Modern Tarım Girişimci Çiftçi" Projesi kapsamında verilen Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği meslek edindirme kursu, Hozat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde verilm
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























