(İHA) -
Yürüyüşe Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Yılmaz, Hakkari Ağız ve Diş Hastanesi İdare ve Mali Hizmetler Müdürü Orhan Tanyürek, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Kıymet Armağan, Kızılay Başkanı Recep Bozkurt, sağlık çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. “Sağlıklı yaşama yürüyoruz, şişmanlık pişmanlık, obeziteye hayır, mutluluk harekette” şeklindeki pankartlar eşliğinde Sağlık İl Müdürlüğü önünden valiliğe kadar yürüyen kalabalık, tekrar gençlik merkezine yürüyerek burada minik öğrencilerin hazırladığı spor etkinliğine katıldı.
Hakkari’de 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinliği

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri nedeniyle yürüyüş düzenlendi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Zelemele, 8 Yıl sonra konser verecek25 yıllık müzik kariyerine uzun bir ara veren sanatçı Zelemele, 8 yıl aradan sonra sahnelere dönüşünü Mainz Frankfurter Hof’ta vereceği konserle kutluyor.
Elektrik kesintine karşı barikat kurdu, ateş yaktıDersim'de devam haftalardır devam eden elektrik kesintileri yurttaşları bezdirme noktasına getirdi. Murat Eroğlu isimli yurttaş FEDAŞ'ı protesto ederek yola barikat kurdu, ateş yaktı.
Trafik kazasında hayatını kaybeden Yılmaz, yarın son yolculuğuna uğurlanacakMuğla’nın Milas ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Hakkı Yılmaz, yarın cemevinde düzenlenecek olan Hakk’a uğurlama erkânının ardından Nazımiye’de toprağa verilecek.
FEDAŞ çalışanları 36 gündür grevdeDersimde Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ) bünyesinde çalışan 120 işçinin, ’maaş ve sosyal haklarının düzeltilmesi’ talebiyle başlattıkları eylem, 36 gündür sürüyor.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























