Tunceli Valiliğinin girişimleri sonucunda Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Destek Programı tarafından finanse edilen “Gençlik Evi Projesi” kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde bir program düzenlendi.
Programa; Vali Mustafa Taşkesen, Vali Yardımcısı Hasan Balcı ve Emre Çınar, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, kurum müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.
SODES'in katkıları ile hayata geçirilen "Gençlik Evi Projesi” hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, proje kapsamında şimdiye kadar 550 kursiyerin kurs gördüğünü söyledi. Projenin amacının gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu da ifade eden Süleyman Arısoy “Fiziki rahatlığın olmadığı yerde fiziki çalışma olmaz prensibi ile Gençlik Evi’ni bize tahsis eden Valimiz Mustafa Taşkesen’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Süleyman Arısoy’un konuşmasının ardından “Gençlik Evi Projesi” kapsamında kurs gören kursiyerler “Halk Oyunları-Tiyatro Gösterisi” ve “Bağlama-Gitar Dinletisi” ile yeteneklerini sergiledi.
Sanatseverlerin beğenisini kazanan program, Vali Taşkesen’in kursiyerler ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.
Gençlik Evi Projesi

Tunceli Valiliğinin girişimleri sonucunda Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Destek Programı tarafından finanse edilen “Gençlik Evi Projesi” kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde bir program düzenlendi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























