Gençlik Spor İl Müdürlüğünce 2011-2012 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları, Erkeklerde 9 okul , Bayanlarda ise 8 okulun katılımıyla Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti. Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları 29 Aralık 2011 tarihinde final maçlarının ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi. Müsabakalar sonucunda Erkekler kategorisinde 1.olan Munzur Koleji lisesine ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, 2.olan Zübeyde Hanım Lisesine Ödülünü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Sezgin, 3. olan Anadolu Öğretmen Lisesi ise ödülünü Zübeyde Hanım Lisesi Müdürü Murat Doğan'dan aldı. Bayanlar kategorisinde 1.olan Atatürk Anadolu Lisesine ödülünü Munzur Koleji lisesi Beden eğitimi Öğretmeni Fatih Alkan, 2.olan Sağlık Meslek Lisesi ödülünü Zübeyde Hanım Lisesi Beden eğitimi Öğretmeni Gamze Gülmez, 3. olan Kız Meslek Lisesi ise İl Koordinatörümüz Ali Özdemir'den ödülünü aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, Gençler Masa Tenisinde İl Birincisi olan ve Tunceli’yi İl dışında temsil etmeye hak kazanan Erkeklerde Munzur Koleji lisesine Bayanlarda ise Atatürk Anadolu Lisesine başarılar diledi.
Gençler masa tenisi düzenlenen ödül töreniyle sona erdi

Gençlik Spor İl Müdürlüğünce 2011-2012 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları, Erkeklerde 9 okul , Bayanlarda ise 8 okulun katılımıyla Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli’ye Dev Hibe Desteği: IPARD’da 80 Milyon, Kırsal Kalkınmada 273 Milyon TL’lik YatırımTunceli Valisi Şefik Aygöl, kentte yürütülen kırsal kalkınma ve IPARD projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sarı Saltuk İlkokulu Çevresinde Hafriyat Tehlikesi: Öğrenciler ve Sürücüler Risk AltındaSarı Saltukİlkokulu’nun bulunduğu bölgeye yakın bir noktada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne ait binanın yıkımının ardından ortaya çıkan hafriyatın uzun süredir kaldırılmaması, bölgede ciddi bir güvenlik sorununa yol açıyor.
Dersim Belediyesi Seçilmişlerinden Kayyım Yönetimine Sert Tepki: “Bu Bir Doğal Afet Değil, Yönetim Krizidir”Dersim Belediyesi seçilmişleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından yaşanan elektrik, su ve doğal gaz kesintileri ile yolların açılmamasına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak kayyım yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Açıklamada, yaşananların “doğa
Dersim’de Cemevi Genel Kurulu Tartışması: Kurumlardan “Meşru Değil” AçıklamasıDersim’de Hacı Bektaş Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Tunceli Cemevi’nin seçimli genel kurulunda yaşanan tartışmalar, kentteki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının ortak basın açıklamasına konu oldu.
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara d
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara dTüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim




























