Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) İstanbul’da Tunceli Sanayici ve Girişimciler Derneği (TUSGİD) ile bir araya geldi.
Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesinde (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) faaliyet gösteren KOBİ'ler, tarımsal üretici birlikleri ve kooperatiflerin, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projelerine destek vermek amacıyla 2011 Yılı sonunda çağrıya çıktığı “Ekonomik Gelişme” ve “Tarımda Model İşletmeler” Mali Destek Programlarının bilgilendirme ve tanıtım programlarını İstanbul’da da gerçekleştirdi.
Bölge illerinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarının ardından Fırat Kalkınma Ajansı İstanbul’da Tunceli Sanayici ve Girişimciler Derneği (TUSGİD) üyeleri ile bir araya geldi.
9 Ocak Pazartesi günü Beşiktaş dernek merkezinde gerçekleştirilen Toplantıya Fırat Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı M. Serdar Bayram, Tunceli Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Abdulvahap Yoğunlu ile TUSGİD üyeleri katıldı. Tunceli ili ile ilgili sunum ve Ajans desteklerinin anlatıldığı toplantı ilgi gördü.
TUSGİD Yönetim Kurulu Başkanı Musa Bulut, Ajansın Tunceli dışında yaşayan iş adamlarını bilgilendirme adına toplantının çok verimli geçtiğini ifade etti.
FKA, Tunceli Sanayici ve Girişimciler Derneği (TUSGİD) ile bir araya geldi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) İstanbul’da Tunceli Sanayici ve Girişimciler Derneği (TUSGİD) ile bir araya geldi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli’ye Dev Hibe Desteği: IPARD’da 80 Milyon, Kırsal Kalkınmada 273 Milyon TL’lik YatırımTunceli Valisi Şefik Aygöl, kentte yürütülen kırsal kalkınma ve IPARD projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sarı Saltuk İlkokulu Çevresinde Hafriyat Tehlikesi: Öğrenciler ve Sürücüler Risk AltındaSarı Saltukİlkokulu’nun bulunduğu bölgeye yakın bir noktada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne ait binanın yıkımının ardından ortaya çıkan hafriyatın uzun süredir kaldırılmaması, bölgede ciddi bir güvenlik sorununa yol açıyor.
Dersim Belediyesi Seçilmişlerinden Kayyım Yönetimine Sert Tepki: “Bu Bir Doğal Afet Değil, Yönetim Krizidir”Dersim Belediyesi seçilmişleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından yaşanan elektrik, su ve doğal gaz kesintileri ile yolların açılmamasına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak kayyım yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Açıklamada, yaşananların “doğa
Dersim’de Cemevi Genel Kurulu Tartışması: Kurumlardan “Meşru Değil” AçıklamasıDersim’de Hacı Bektaş Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Tunceli Cemevi’nin seçimli genel kurulunda yaşanan tartışmalar, kentteki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının ortak basın açıklamasına konu oldu.
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara d
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara dTüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim




























