Fırat Kalkınma Ajansı ve KOSGEB arasında imzalanan protokol kapsamında “Girişimcilik” kursunu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verilecek.
Konuya ilişkin Fırat Kalkınma Ajansından yapılan açıklamada, “Fırat Kalkınma Ajansı ve KOSGEB arasında imzalanan protokolle Tunceli'de Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 2 ayrı "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" gerçekleştirilmişti. Bu kapsamda kurs sonucu sertifika alamaya hak kazananlar için “Sertifika Töreni” düzenlenecektir.
Bu kurs sonucunda sertifika almaya hak kazananlar, kuracakları küçük ve orta boy işletmelerin kurulma aşaması için, KOSGEB'den 27 bin liraya kadar hibe desteği ve sonrasında 70 bin liraya kadar kredi desteğine başvurma hakkı elde etmiş olacaktır. Tören 5 Ekim Çarşamba saat 11.00’de Tunceli Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir” dendi.
FKA, sertifika verecek

Fırat Kalkınma Ajansı ve KOSGEB arasında imzalanan protokol kapsamında “Girişimcilik” kursunu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























