Pertek ilçesinde bindiği feribotta kimliği ile eşinin cep telefonu numarasının yazılı olduğu kağıdı bıraktıktan sonra Keban Baraj Gölü'ne atlayan şahsı arama çalışması başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Elazığ tarafından Dersim’in Pertek ilçesine doğru hareket eden feribotta bulunan Hozat ilçesi doğumlu Erdoğan Akay (55), feribotun karadan 300 metre uzaklaşmasının ardından kimliği ile eşinin cep telefonu numarasının yazılı olduğu kağıdı oturduğu banka bıraktı. Akay, daha sonra yolcuların şaşkın bakışları arasında Keban Baraj Gölü'ne atladı. Akay suya batarak kaybolurken, vatandaşlar durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerinde askeri botla ve balıkçı kayıkları ile arama yapıldı ancak Akay'a şuana kadar ulaşılamadı. Şahsın bulunması için olay yerine dalgıçlar gönderildi. Erdoğan Akay'ın Karayolları'ndan emekli olduğu ve Mersin'de ikamet ettiği öğrenildi.
Feribottan baraja atladı

Pertek ilçesinde bindiği feribotta kimliği ile eşinin cep telefonu numarasının yazılı olduğu kağıdı bıraktıktan sonra Keban Baraj Gölü'ne atlayan şahsı arama çalışması başlatıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























